ANASAYFA Trafik Haberleri 2024 makyajlı Honda HR-V Türkiye'de!

2024 makyajlı Honda HR-V Türkiye'de!

Honda'nın sevilen hibrit SUV modeli HR-V e:HEV makyajlı versiyonuyla Türkiye'de satışa sunuluyor. Yenilenen tasarım ve renk seçenekleriyle 10 Ağustos'ta 1 milyon 690 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta olacak. Güçlü hibrit sistem ve gelişmiş güvenlik özellikleriyle dikkat çekiyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
2024 makyajlı Honda HR-V Türkiye'de!

Honda HR-V e:HEV Yenilenen Makyajıyla Satışa Sunuluyor

Honda’nın en sevilen hibrit SUV modellerinden biri olan HR-V e:HEV’in makyajlı versiyonu Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanıyor. Modelin iç-dış tasarımı ve renk seçenekleri yenilenirken; verimli hibrit güç aktarma sistemi de sürüş kolaylığı ve konfor sunmaya devam ediyor.

Yenilenen Tasarım ve Donanım Seçenekleri

Türkiye’de Elegance, Advance ve Style+ olmak üzere 3 farklı donanım seçeneği ile satışa sunulacak olan HR-V e:HEV, yeni eklenen Derin Mavi ve Kül Gri renk seçenekleriyle dikkat çekecek. Modelin başlangıç fiyatı ise 1 milyon 690 bin TL olacak.

Modern ve Şık Dış Tasarım

Honda HR-V'nin dış tasarımında yapılan değişiklikler, keskin ön tampon çizgileri ve modern ön görünümü ile göz kamaştırıyor. Yenilenen ön tamponun belirgin çizgisi ve parlak siyah alt kaplama, aracın olgun ve şık bir görünüme sahip olmasını sağlıyor.

İç Mekanda Yapılan İyileştirmeler

HR-V e:HEV'in iç tasarımında da dikkat çekici değişiklikler yapıldı. Ortakonsol ve alt kısım, hem sürücü hem de ön yolcunun kablosuz şarj yuvasına erişimini kolaylaştırmak için yeniden düzenlendi. Ayrıca, iç mekanda yer alan parlak piyano siyah detaylar, aracın modern ve ergonomik bir görünüme sahip olmasını sağlıyor.

Konfor ve Güvenlik Öncelikli

HR-V e:HEV'in Style+ donanım seviyesinde panoramik cam tavan sunulurken; tüm donanım seviyelerinde karartılmış arka camlar standart olarak yer alıyor. Bu sayede sürücü ve yolcuların konforu artırılırken, güvenlik de ön planda tutuluyor.

Hibrit Güç Aktarma Sistemi ve Performans

1,5 litrelik DOHC i-VTEC benzinli ve iki elektrikli motora sahip hibrit e:HEV güç-aktarma sistemi, yakıt tüketimini optimize ederek esnek bir sürüş deneyimi sunmaya devam ediyor. Aynı zamanda iç mekanın ferah tasarımına katkı sağlayan yakıt deposunun konumu da korunarak geniş bir kullanım alanı sağlanıyor.

Gelişmiş Güvenlik Özellikleri

Honda HR-V e:HEV, gelişmiş güvenlik özellikleri ve sürüş destek sistemleri Honda SENSING çatısı altında kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. Trafikte Sürüş Asistanı ve çok açılı kamera sistemi gibi özellikler, sürücülere ekstra destek sağlayarak güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Motosiklet sürücüsü Yusuf İ., refüjdeki bariyere çarparak hayatını kaybetti

Motosiklet sürücüsü Yusuf İ., refüjdeki bariyere çarparak hayatını kaybetti