ANASAYFA Blog ULUTEK Şarjsepeti Uygulaması Nedir? Nasıl Kullanılır?

ULUTEK Şarjsepeti Uygulaması Nedir? Nasıl Kullanılır?

ULUTEK Teknopark'ta faaliyet gösteren UNITED Yazılım, elektrikli araç sahiplerine yönelik geliştirdiği Şarjsepeti uygulamasıyla öne çıkıyor. Şirketin kurucu ortağı Doğan Sevük, uygulamanın amacının kullanıcıların araçlarını ekonomik şekilde şarj etmelerini sağlamak olduğunu belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ULUTEK Şarjsepeti Uygulaması Nedir? Nasıl Kullanılır?

ULUTEK Teknopark'ta Yenilikçi Bir Uygulama: Şarjsepeti

ULUTEK Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren UNITED Yazılım, elektrikli araç kullanıcıları için geliştirdiği Şarjsepeti uygulamasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Şirketin kurucu ortağı Doğan Sevük'e göre, uygulamanın temel amacı, kullanıcıların araçlarını en ekonomik şekilde şarj etmelerine yardımcı olmak.

Şarjsepeti Uygulamasının Özellikleri

Şarjsepeti uygulaması, elektrikli araç kullanıcılarının araç şarj maliyetlerini yönetmelerine olanak tanıyor. Kullanıcılar, farklı şarj istasyonları arasında fiyat karşılaştırması yapabiliyor, ev ve işyeri şarj maliyetlerini hesaplayabiliyorlar. Doğan Sevük, uygulamanın AR-GE çalışmaları sonucunda hayata geçirildiğini belirtiyor.

Şarjsepeti'nin Öne Çıkan Yönleri

Doğan Sevük'e göre, Şarjsepeti sadece şarj istasyonlarının maliyetlerini değil, aynı zamanda bütçe dostu bir çözüm sunuyor. Uygulama, yapay zeka tabanlı bir sistem kullanarak kullanıcılara farklı avantajlar sağlıyor. Acil durumlarda en yakın istasyona yönlendirme, şarj maliyetlerinin zamanla nasıl değişeceğine dair bildirimler gibi hizmetler sunuluyor.

ULUTEK Teknopark'ın Rolü

ULUTEK Teknopark, AR-GE süreçlerine katkı sağlayarak firmaların çalışmalarına destek oluyor. Genel Müdür Prof. Dr. İrfan Karagöz, teknopark olarak firmaların AR-GE süreçlerine hız kazandırmak için gerekli altyapıyı sağladıklarını belirtiyor. Bu sayede, yazılım ve tasarım firmalarının büyümesine ve teknolojik gelişmelere katkı sağlanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İnegöl'de Şarampole Devrilen TIR'ın Sürücüsü Yaralandı

İnegöl'de Şarampole Devrilen TIR'ın Sürücüsü Yaralandı