ANASAYFA Blog Ülke Genelinde 400 Servis İstasyonunda Oto Bakımına Garanti Getiriliyor

Ülke Genelinde 400 Servis İstasyonunda Oto Bakımına Garanti Getiriliyor

Türkiye'nin en büyük servis ağı Garantili Oto Servis, 81 ilde hizmet verecek. Sürücüler, OEM, Premium ve Ekonomik parça seçenekleriyle uygun fiyatlarla hizmet alabilecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ülke Genelinde 400 Servis İstasyonunda Oto Bakımına Garanti Getiriliyor

Garantili Oto Servis, Yıl Sonuna Kadar 81 İlde Hizmet Verecek

Türkiye’nin en büyük servis ağı ve organizasyonu olan Garantili Oto Servis, sürücülere bütçelerine uygun fiyat tekliflerine erişme imkanı sunuyor. Yıl sonuna kadar 81 ilde hizmet verecek olan Garantili Oto Servis, araç sahiplerine üç farklı yedek parça kullanımı alternatifiyle hizmet sunacak.

Bursa'da Başlayan İlk Pilot Uygulama

RS Otomotiv Grubu, "üretici garantisini bozmayan" Garantili Oto Servis'i Bursa'da başlatıyor. Bu pilot uygulama, araç sahiplerinin garanti endişelerine son vererek Türkiye genelinde 81 ilde 400 farklı oto servisi seçeneği sunmayı hedefliyor.

Üç Farklı Parça Seçeneği ve 1 Yıl Garanti

Garantili Oto Servis, araç sahiplerine OEM, Premium ve Ekonomik olmak üzere üç farklı parça seçeneği sunarken aynı zamanda işçilik için de 1 yıl garanti veriyor. Bu sayede araçların üretici garantisi korunurken en uygun fiyatlarla hizmet alınabiliyor.

Aracınız İçin En Uygun Fiyatı Bulun

www.garantiliotoservis.com web sitesi üzerinden erişilebilen platform sayesinde araç sahipleri, 400 farklı servis arasından seçim yaparak en uygun fiyat teklifini alabiliyor. Yapılan tüm işlemler TSE 12047 ve TSE 13168 belgeli servislerde gerçekleştiriliyor.

Sürücülerin Hayatını Kolaylaştırmak İçin Çalışıyoruz

Garantili Oto Servis Başkanı Turan Gürses, sürücülerin yaşadığı kafa karışıklığı ve endişeleri ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirtiyor. 40 yıllık deneyime sahip olan Garantili Oto Servis, şeffaf, güvenilir ve kolay bir hizmet sunmayı amaçlıyor.

Her Bakım ve Onarım İçin 1 Yıl Garanti

Garantili Oto Servis, sadece bir portal olmanın ötesinde, her yapılan bakım ve onarım için 1 yıl garanti vererek müşterilerine güvence sağlıyor. Bu sayede araç sahiplerinin geçmişte yaşadığı olumsuz deneyimlere son vermeyi hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Remed Assistance Etabı, Eskişehir Rallisi'nde Kritik Bir Rol Oynadı

Remed Assistance Etabı, Eskişehir Rallisi'nde Kritik Bir Rol Oynadı