ANASAYFA Blog Remed Assistance Etabı, Eskişehir Rallisi'nde Kritik Bir Rol Oynadı

Remed Assistance Etabı, Eskişehir Rallisi'nde Kritik Bir Rol Oynadı

Eskişehir Rallisi'nde Remed Assistance etabı damga vurdu. Kerem Kazaz - Corentin Silvestre birinciliği kazandı. Şampiyona heyecanı devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Remed Assistance Etabı, Eskişehir Rallisi'nde Kritik Bir Rol Oynadı

Remed Assistance Eskişehir Rallisi'ne Damga Vurdu

Eskişehir Rallisi, toplam 11 özel etapta gerçekleşti. Odunpazarı Meydanı'ndaki start seremonisiyle başlayan ralli, Banaz özel etabıyla son buldu.

Remed Assistance Özel Etabında Heyecan Doruktaydı

Eskişehir’in doğal güzelliklerinde ve zorlu toprak yollarında gerçekleşen yarış, Remed Assistance özel etabında nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. 10,21 km'lik etabın birinciliği Parkur Racing takımından Kerem Kazaz ve Corentin Silvestre'nin oldu.

Remed Assistance Ödülü Sınıf 4 Birincilerine Verildi

Sezon boyunca farklı kategorilerde öne çıkan yarışçılara verilen Remed Assistance özel ödülü, bu kez Sınıf 4 birincisi Sena Rally Team adına yarışan Refik Bozkurt ve Soner Tamer'in oldu. Ödülleri, Remed Assistance ekibinden Banu Aslan ve Muharrem Daştan takdim etti.

Aslan: "Yarışların Keyfi ve Heyecanı Büyüleyiciydi"

Eskişehir Rallisi'ni değerlendiren Banu Aslan, "2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ikinci yarısına Eskişehir Rallisi ile başlamak heyecan vericiydi. Yarışları izlemek, motor seslerini duymak gerçekten büyük bir keyifti" dedi.

Şampiyona Heyecanı Devam Ediyor

Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda sezonun sona ermesine iki yarış kaldı. Kocaeli Rallisi, 4-6 Ekim tarihlerinde KOSK tarafından düzenlenecek. Sezonun final yarışı ise 02-03 Kasım'da İstanbul'da gerçekleşecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'de Otomotivde Yerli Üretimin Azalması, İthal Araçların Önemini Artırıyor

Türkiye'de Otomotivde Yerli Üretimin Azalması, İthal Araçların Önemini Artırıyor