ANASAYFA Blog McLaren Racing ve OKX, 'Efsane Yeniden Doğuyor' temalı özel tasarım kaplamayı duyurdu

McLaren Racing ve OKX, 'Efsane Yeniden Doğuyor' temalı özel tasarım kaplamayı duyurdu

OKX ve McLaren Racing, 2024 Singapur Grand Prix'sinde sergilenecek özel 'Efsane Yeniden Doğuyor' tasarımını tanıttı. Tasarımda, McLaren'in MP4 dönemi ve ikonik papaya turuncusu bir araya getirildi. McLaren efsaneleri de onurlandırıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
McLaren Racing ve OKX, 'Efsane Yeniden Doğuyor' temalı özel tasarım kaplamayı duyurdu

McLaren Racing ve OKX Ortaklığında Özel Tasarım Tanıtıldı

MCLAREN Racing ile zincir üstü ekosistemin geleceğini inşa etmede rol oynayan teknoloji şirketi ve McLaren Racing ve McLaren Formula 1 Takımının Resmi Ana Ortağı OKX, 2024 Singapur Grand Prix’sinde McLaren MCL38 F1 yarış araçlarında sergilenecek sınırlı sayıdaki özel ‘Efsane Yeniden Doğuyor’ tasarımını tanıttı. Bu özel tasarım, McLaren’in MP4 dönemini anmayı ve onurlandırmayı amaçlıyor.

MP4 Dönemi Yeniden Canlandırılıyor

MP4 serisi, gerçek yenilikçilik ruhunu simgeleyen bir dönemi temsil ediyor ve bu yeni tasarımda, McLaren’in ikonik papaya turuncusu MP4 dönemiyle birleştirilerek takımın mirası onurlandırılıyor. ‘Efsane Yeniden Doğuyor’ tasarımı, OKX Pazarlama Müdürü Haider Rafique, McLaren Racing CEO’su Zak Brown ve McLaren F1 Takımı pilotları Lando Norris ve Oscar Piastri’nin katıldığı bir pist etkinliğinde tanıtıldı.

McLaren Efsaneleri Unutulmuyor

Yeni tasarımda, Ayrton Senna, Alain Prost ve Niki Lauda gibi efsanevi sürücülerin de aralarında bulunduğu 13 ismin yer almasıyla McLaren efsaneleri de onurlandırılıyor. Bu özel tasarım, McLaren Racing Pazarlama Direktörü Louise McEwen tarafından, eski ve yeni taraftarları bir araya getirerek ikonlaşmış tarihi kutlama ve onurlandırma amacını taşıyor.

OKX ve McLaren İş Birliği Devam Ediyor

McLaren Racing ve OKX arasındaki iş birliği, her iki markanın takipçilerine benzersiz hikayeler sunmaya devam ediyor. OKX Pazarlama Direktörü Haider Rafique, McLaren ile birlikte azmin ve yeniliğin gücüne inandıklarını belirtirken, Web3 Cüzdanı gibi yeniliklerle dünya çapındaki kullanıcıların zincir üstü dünyasına adım atmalarını kolaylaştırdıklarını vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Elektrikli Araçların Yüzde 80'i Kasko Sigortasıyla Güvende!

Elektrikli Araçların Yüzde 80'i Kasko Sigortasıyla Güvende!