ANASAYFA Blog Bakan Kacır, TOGG'un yeni modeli T10F'in test sürüşünü gerçekleştirdi: Menzili 80 kilometre daha artacak

Bakan Kacır, TOGG'un yeni modeli T10F'in test sürüşünü gerçekleştirdi: Menzili 80 kilometre daha artacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Togg'un ilk sedan modeli olan T10F'nin gelecek yıl piyasaya sürüleceğini duyurdu. T10F, spor ve sedan araç özelliklerini bir arada sunarak geniş bir hedef kitleye hitap edecek. Ayrıca mevcut SUV modelinden daha uzun menzile sahip olacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bakan Kacır, TOGG'un yeni modeli T10F'in test sürüşünü gerçekleştirdi: Menzili 80 kilometre daha artacak

Bakan Kacır: Togg'un Yeni Sedan Modeli T10F Gelecek Yıl Yollarda Olacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Togg'un ilk sedan modeli olan T10F'nin gelecek yıl piyasaya çıkacağını duyurdu. Kacır, T10F'nin daha sportif bir tasarıma sahip olacağını ve aynı zamanda sedan araç beklentilerini karşılayacağını belirtti.

T10F, SUV Modelinden 80 Kilometre Daha Fazla Menzile Sahip Olacak

Bakan Kacır, Togg'un yeni sedan modeli T10F'nin mevcut SUV modelinden 80 kilometre daha fazla menzile sahip olacağını açıkladı. Bu özelliğin elektrikli araç kullanıcıları için önemli bir avantaj sağlayacağını vurguladı.

Kacır, Togg Teknoloji Kampüsünde İncelemelerde Bulundu

Bakan Kacır, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun teknoloji kampüsünü ziyaret ederek Togg'un AR-GE ve üretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. T10F'nin güvenlik testlerine başlandığını belirten Kacır, aracın otonom sürüş kabiliyetlerini deneyimledi.

Türkiye Elektrikli Araç Şarj İstasyonları Ağını Genişletiyor

Bakan Kacır, Türkiye'de elektrikli araçların yaygınlaşması için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Ülke genelinde 23 bin halka açık şarj noktası bulunduğunu ve bunların 8 bininin hızlı şarj imkanı sunduğunu açıklayan Kacır, desteklerle özel sektörün şarj istasyonu yatırımlarının artırılacağını dile getirdi.

Kacır: Togg, Türkiye'nin Gururu Olmaya Devam Edecek

Bakan Kacır, Togg'un AR-GE ve üretim yetkinlikleriyle Türkiye'nin gururu olmaya devam edeceğini ifade etti. Kacır, Togg'un geleceğine inandıklarını ve şirketin başarısı için ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da Beton Mikseri Sürücüsüne Yola Harç Döktüğü İçin Ceza Kesildi!

İstanbul'da Beton Mikseri Sürücüsüne Yola Harç Döktüğü İçin Ceza Kesildi!