ANASAYFA Blog Araçların düzenli bakımı ihmal edilirse ekstra yakıt masrafı artış gösteriyor

Araçların düzenli bakımı ihmal edilirse ekstra yakıt masrafı artış gösteriyor

Yolculuk öncesi araç fren, akü ve lastikleri kontrol edilmeli, yağ ve su seviyeleri gözden geçirilmelidir. Bu adımlar güvenli bir yolculuk için önemlidir.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Araçların düzenli bakımı ihmal edilirse ekstra yakıt masrafı artış gösteriyor

Bayram Tatiline Sayılı Günler Kala Tatil Hazırlıkları Hız Kazanıyor

Bayram tatiline sayılı günler kala, tatil hazırlıkları hız kazanıyor. Tatilin keyifli geçmesi için tatil organizasyonu kadar ulaşımın güvenliği de büyük önem taşıyor.

Uzun Yolculuk Öncesi Araç Bakımı Önemli

Tatile ayrılan zamanın sanayi aramak ve servis beklemekle geçmemesi için uzun yolculuk öncesi araç bakımı yaptırmak önemli bir adımdır. Bu, yollarda kazalara davetiye çıkarılmaması adına hayati bir rol oynamaktadır.

Rabam, Car Services ile Hizmet Veriyor

Araç sahiplerine bakım, muayene, araç yıkama, mini hasar onarımı, ekspertiz, akaryakıt ve lastik değişimi gibi toplam 7 alanda 50'den fazla hizmet sunan Rabam, Car Services uygulamasıyla araçları belirtilen adresten alıp gerekli bakımı yapıp teslim ediyor. Bu uygulama müşterilere kolay hizmet alımı ve zaman tasarrufu sağlıyor.

Araç Bakımı Hayati Bir Gereklilik

Uzun yol öncesi araç bakımı yaptırmak, sürücülerin dikkat etmesi gereken önemli bir noktadır. Murat Günay, tatil zamanlarında uzun yola çıkacakların araç bakımını ihmal etmemeleri gerektiğini vurguluyor. Yolda kalmamak, araç arızalarıyla uğraşmamak ve kazalara sebebiyet vermemek için araç bakımı asla göz ardı edilmemelidir.

Araç Bakımında Şeffaf Fiyat Politikası

Rabam'ın Car Services uygulamasıyla ilgili bilgi veren Günay, araç bakımını müşteriler için daha konforlu ve zamandan tasarruflu hale getirdiklerini belirtiyor. Hızlı bakım hizmeti sunarken şeffaf fiyat politikalarının en önemli öncelikleri olduğunu vurguluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İkinci el fiyatlarında düşüş eğilimi devam ediyor.

İkinci el fiyatlarında düşüş eğilimi devam ediyor.